• ۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
  • اِسَّبِت ١١ شوال ١٤٤٥
  • Saturday 20 Apr 2024
گل گهر
بیمه کوثر بانک صنعت و معدن بانک ملت بانک تجارت سازمان تامین جتماعی
  • آخرین خبرها
شناسه خبر: 105743 | تاریخ مخابره: ۱۳۹۷/۳/۹ - 11:42
نادر مشایخی: حیفِ صدای سالار عقیلی که برای این آهنگ سرود تیم ملی بخواند!
جنجال بر سر آهنگ تیم ملی ادامه دارد

نادر مشایخی: حیفِ صدای سالار عقیلی که برای این آهنگ سرود تیم ملی بخواند!

نادر مشایخی آهنگساز و رهبرارکستر درباره قطعه «۱۱ ستاره» به خوانندگی سالار عقیلی و آهنگسازی بابک زرین، اظهار کرد: نمی‌دانم این کار برای جام جهانی مناسب است یا نه اما به طور کل و به هزار دلیل می‌گویم این سرود خیلی ضعیف است.

آهنگساز و رهبر ارکستر شناخته شده کشور گفت: تنها نکته مثبت سرود تیم ملی، سالار عقیلی است که متاسفم چرا روی این موسیقی خوانده است.

به گزارش آفتاب صبح، ایسنا، نادر مشایخی آهنگساز و رهبرارکستر درباره قطعه «۱۱ ستاره» به خوانندگی سالار عقیلی و آهنگسازی بابک زرین، اظهار کرد: نمی‌دانم این کار برای جام جهانی مناسب است یا نه اما به طور کل و به هزار دلیل می‌گویم این سرود خیلی ضعیف است.

او ادامه داد: موسیقی سرود تیم ملی برای فوتبال بسیار ضعیف است و حیف صدای سالار عقیلی که برای چنین کاری بخواند.

مشایخی خاطرنشان کرد: تیم ملی در جام جهانی بازی می‌کند و برمی‌گردد و این چیزها هم فراموش می‌شود. گذشته از تمام اینها سرود باید حالتی داشته باشد که وقتی آن را می‌شنویم یادمان بماند و ما را به مفهوم موضوع مورد نظر و هیجان ارجاع دهد.

این آهنگساز افزود: در این کار هر چه هست قبلا به انواع مختلف بارها شنیده‌ایم. بر این اساس کار ضعیف، الکی و از سر باز کردن ساخته شده است.

او توضیح داد: ارکستراسیون این قطعه ضعیف است و ارکستر، آن حضور لازم را ندارد. تمام زورش را می‌زند چیزی به ما بگوید و مانند آدمی است که مدام کنار گوش ما داد و بیداد می‌کند.

مشایخی گفت: در این قطعه از کلیشه‌هایی استفاده شده که متعلق به ۴۰ سال قبل هستند. اگر می‌خواستند کارشان پاپ باشد چیزی که استفاده کرده‌اند، از مد افتاده است، اگر می‌خواستند اسطوره‌ای باشد استفاده ضعیف از گروه پاپ به طور همزمان با ارکستر، رگه‌های اسطوره‌ای را به طور کامل از آن گرفته است.

او در پایان تاکید کرد تنها نکته مثبت سالار عقیلی است که متاسفم چرا روی این موسیقی خوانده است.

ارسال دیدگاه شما