• ۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
  • اِلخَميس ١٨ رمضان ١٤٤٥
  • Thursday 28 Mar 2024
گل گهر
بیمه کوثر بانک صنعت و معدن بانک ملت بانک تجارت سازمان تامین جتماعی
  • آخرین خبرها
شناسه خبر: 116726 | تاریخ مخابره: ۱۳۹۸/۲/۵ - 11:08
مطب‌ها باید رتبه‌بندی شوند/ ۳ دستگاه «سی‌تی اسکن» به مجموعه درمان استان اضافه شد/ پذیرش دانشجویان هندی از پاییز امسال در همدان آغاز می‌شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان خبر داد:

مطب‌ها باید رتبه‌بندی شوند/ ۳ دستگاه «سی‌تی اسکن» به مجموعه درمان استان اضافه شد/ پذیرش دانشجویان هندی از پاییز امسال در همدان آغاز می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان یکی از اتفاقات مهم در این دانشگاه را پذیرش دانشجویان خارجی دانست و عنوان کرد: سال‌های گذشته این موضوع به دلیل تلاطمات خارجی به تعویق می‌افتاد اما در سال 97 به نتیجه رسید و دیروز ۳۰ نفر دانشجوی پزشکی از کشور پاکستان وارد استان شدند که از این تعداد 8 نفر خانم هستند و از روز شنبه کلاس‌های آن‌ها دایر خواهد شد.

گزارش - مژده نوراللهیان

 

به گزارش آفتاب صبح به نقل از ایلنا (همدان) سید حبیب‌الله موسوی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در جمع خبرنگاران و در نشست رسانه‌ای امروز چهارشنبه با بیان اینکه در هفته سلامت برنامه‌های متنوعی در راستا اهداف حوزه سلامت برگزار می‌شود، اظهار کرد:  ماموریت اصلی وزارت بهداشت استقرار کامل پرونده الکترونیک سلامت است.

موسوی بهار با اشاره به اینکه پرونده الکترونیک سلامت جامع است، اضافه کرد:  افزایش آگاهی در راستای حفظ خودمراقبتی حائز اهمیت است و  باید دانست که سال‌های قبل در حوزه خدمات سونوگرافی، رادیولوژی و دندانپزشکی نارضایتی‌هایی بود اما امسال در این حوزه  رضایتمندی خوبی وجود داشت.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در تعطیلات نوروز عملکرد خوبی داشته است، یادآور شد: تلاش اصلی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر این است که نظام ارجاع را آغاز کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان  با اشارع به اینکه تلاش اصلی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر این است که نظام ارجاع را آغاز کنند و نظام ارجاع گام بعدی وزارت بهداشت در راستای ارتقای سلامت اجتماع است، گفت: نظام ارجاع در شهرستان‌ها به کلینیک ویژه‌ها ختم می‌شود، که جز دانشگاه‌های پیشتاز در این موضوع هستیم و تمام کلینیک ویژه‌های سطح استان مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند و کلینیک همدان در هفته سلامت افتتاح و کلینیک ملایر نیز  به بهره‌برداری می‌‌رسد.

وی افزود: نظام ارجاع ابتدا در مراکز بهداشتی و سپس در مراکز خصوصی اجرا خواهد شد که اجرای کامل آن نیاز به زمان  طولانی دارد.

موسوی بهار با بیان اینکه با اجرای این طرح به دنبال این هستیم که پزشک از طریق سامانه برای بیمار در صورت لزوم از پزشک متخصص نوبت بگیرد، گفت: برنامه تشویقی دیگر استفاده از پوشش بیمه‌ای قانونی است که طبق آن اگر افراد از نظام ارجاع استفاده نکنند از پوشش بیمه‌ای مربوطه حذف می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان ضمن اشاره به اینکه این موضوع تنها شامل ویزیت و نسخه‌نویسی نیست بلکه دارو و بعداً خدمات پاراکلینیک و بستری را نیز شامل می‌شود، اظهار کرد: فرد باید تمام هزینه‌های درمانی را خود پرداخت‌ کند.

موسوی بهار با اشاره به اینکه پیشتر، در همه شهرستان‌ها کلینیک ویژه نداشتیم، عنوان کرد: در حال حاضر کلینیک‌ها در سطح استان درحال خدمت‌رسانی هستند.

وی افزود: کلینیک همدان بزرگترین کلینیک است و بیش از 10 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است و حدود 45 مطب و بیش از این تعداد پزشک در آن مستقر هستند و این مراکز داروخانه، آزمایشگاه و رادیولوژی نیز خواهند داشت.

موسوی بهار از بهره‌برداری رسمی کلینیک ویژه امید همدان و ملایر در هفته سلامت خبر داد و اظهار کرد: در حوزه افتتاح و بهره‌برداری ساختمان متمم به اورژانس و کلینیک سرپایی اورژانس بیمارستان سینا ساخته شده که بخشی از آن اتاق عمل سرپایی پوست و  بخشی نیز توسعه اورژانس است.

وی افزود:  حدود 10 هزار متر مربع پروژه بهداشتی و درمانی در هفته سلامت کلنگ‌زنی و افتتاح می‌شود که بالغ بر 25 میلیارد تومان اعتبار در این پروژه‌ها هزینه شده‌است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه از شهریور گذشته پیگیر خرید ۳ دستگاه «سی‌تی اسکن» بودیم که در آخرین روز اسفندماه ۹۷ این مهم محقق‌ شد، عنوان کرد: هر ۳ دستگاه طی هفته آتی در مراکز درمانی بعثت، بهشتی و فرشچیان سینا بهره‌برداری می‌شوند و اعتبار خرید هر یک از این دستگاه‌ها حدود 6 میلیارد تومان بود.

موسوی بهار از افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستایی شهرک در شهرستان نهاوند خبر داد و گفت: این پروژه ملی با 1 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسیده است.  

وی افزود: کلنگ‌زنی مرکز جامع سلامت خدمات شهری و روستایی گلشن نهاوند و توسعه اورژانس بیمارستان علی‌مرادیان و بلوک زایمانی با زیربنا 2500 متر و اعتبار 6 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‎‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان از پیگیری رتبه‌بندی مطب‌ها در استان برای نخستین بار‌ در کشور خبر داد و افزود: همانطور که دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور رتبه‌بندی شده‌اند مطب‌ها نیز باید رتبه‌بندی شوند که این موضوع می‌تواند در میزان حق ویزیت موثر باشد

موسوی بهار به دیگر برنامه‌ها هفته سلامت اشاره و تاکید کرد:  آزمایشگاه خیّرساز رزن، مرکز جامع خدمات سلامت شهرستان تویسرکان و خانه بهداشت روستای رسول آباد سفلی(تاج‌آباد) شهرستان بهار نیز از دیگر پروژه‌های مورد نظر در هفته سلامت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با بیان اینکه در سال‌ها گذشته از پاکستان پزشک وارد می‌کردیم اما هم اکنون به آن‌ها آموزش می‌دهیم، خاطرنشان کرد: از پاییز امسال نیز پذیرش دانشجویان هندی آغاز می‌شود و این موضوع آثار پربرکت بسیاری دارد از جمله اینکه دانشگاه در سطح بین‌المللی ظاهر شده و دستاوردهای بسیاری برای جامعه خواهد داشت زیرا بهترین راه درآمدزایی در کشور فروش علم است که در راستای اقتصاد مقاومتی و رونق تولید است.

موسوی بهار با اشاره به اینکه توان علمی و اجرایی در این دانشگاه برای پذیرش دانشجویان خارجی وجود دارد و حتی برای هر چند نفر دانشجو یک نفر را برای حمایت در زبان، مدیریت مالی و امور دانشجویی و ... قرار داده‌ایم، اضافه کرد: در بیش از ۱۲۰ رشته در دانشگاه تدریس و امکان تحصیل داریم و  کشورهای اطراف در بسیاری از این رشته‌ها نیازمندی‌هایی دارند که ما می‌توانیم با جذب دانشجویان در این رشته‌ها انتشار علم و تولید ثروت را برای کشور رقم بزنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان  ضمن اشاره به  ارسال کمک‌ به سیل زدگان استان لرستان و تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از این دانشگاه اظهار کرد: کمک‌های ارسالی به لرستان از منابع فوریت‌های پزشکی دانشگاه تأمین شده است.

موسوی بهار با اشاره به اینکه بخشی از نارضایتی‌ها به دلیل عدم برخورد مناسب منشی مطب‌هاست، اذعان داشت: از این پس منشی پزشکان باید دوره ویژه‌ای را بگذرانند.

رئیس دانشکاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با اشاره به ادامه کمک‌های علوم پزشکی همدان به استان‌های سیل‌زده کشوز، گفت: هزینه «روز استاد» را به استان سیل‌زده لرستان اختصاص خواهیم داد.

موسوی بهار با بیان اینکه اعضای هیات رئیسه دانشگاه مصوب کرده‌اند سه روز از حقوق خود را به هموطنان سیل‌زده اختصاص دهند، اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان 12 هزار نفر پرسنل دارد که هر کدام اگر مایل باشند، می‌توانند مبلغی از حقوق خود را به سیل‌زدگان  اختصاص دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان با اشاره به اینکه  مردم از قارچ‌ها طبیعی استفاده نکنند، تاکید کرد: این قارچ‌ها سمی و کشنده هستند و به هیچ‌وجه نباید از آن‌ها استفاده کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان در پایان از تزریق واکسیناسیون هپاتیت B در بین خبرنگاران خبر داد.

 

ارسال دیدگاه شما