ابراهیم جلیلی، رئیس اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ملایر در دومین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره مرواربافی داویجان و کلوچه گوراب در محل سالن جلسات اداره ملایر و با حضور دستگاههای مرتبط، دهیاران روستاهای گوراب و داویجان و هنرمندان مروارباف با اشاره به روند ثبت روستای ملی صنایعدستی مرواربافی، اظهار کرد: تلاشهای بسیاری صورت گرفته است و بسیار نیز جای کار وجود دارد. جلیلی بیان کرد: جشنوارهها در معرفی ظرفیت و پتانسیل روستا بسیار مهم و حیاتیاند و بهترین زمان برگزاری این جشنواره همزمان با زمان برداشت مروار است. وی ادامه داد: کلوچه ملایر دارای برند ملی و به اسم روستای گوراب ثبت شده است و امسال قرار است اولین جشنواره مرواربافی داویجان و کلوچه گوراب برگزار شود. رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ملایر ضمن تقسیم وظایف در برگزاری این جشنواره، تصریح کرد: در این رویداد از سه نفر از هنرمندان پیشکسوت مرواربافی، سه نفر از بهترین کلوچه پزان شهرستان و سه نفر از کشاورزانی که با کیفیتترین مروار را کشت کردهاند تقدیر خواهد شد. جلیلی اضافه کرد: از برنامههای جنبی این جشنواره میتوان به بازارچه عرضه محصولات صنایعدستی علیالخصوص مروار، نان و کلوچه محلی، سوغات و محصولات کشاورزی، ورکشاپ مرواربافی و برنامههای متنوع فرهنگی، قرعهکشی و اهدا سبدهای مروار به شرکتکنندگان در این رویداد اشاره کرد.