• ۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
  • اِلأَحَّد ١١ ذو القعده ١٤٤٥
  • Sunday 19 May 2024
گل گهر
بیمه کوثر بانک صنعت و معدن بانک ملت بانک تجارت سازمان تامین جتماعی
  • آخرین خبرها
شناسه خبر: 83935 | تاریخ مخابره: ۱۳۹۶/۹/۲۰ - 11:01
مشارکت مراجع علمی با بانک مرکزی در گسترش فعالیت‌های پژوهشی

مشارکت مراجع علمی با بانک مرکزی در گسترش فعالیت‌های پژوهشی

مدیرعامل بانک قوامین گفت: فعالیت‌های پژوهشی در حوزه پولی و بانکی نباید محدود به بانک مرکزی شود و مراجع دانشگاهی، حوزه‌های علمیه و سایر پژوهشگاه‌ها باید مکمل این مجموعه باشند.

به گزارش آفتاب صبح و به نقل از روابط عمومی بانک قوامین:  پژوهشکده پولی و بانکی، غلامحسن تقی نتاج درباره اهمیت پژوهش در نظام بانکی، اظهار داشت: گام آغازین بانکداری بدون ربا از سال ۶۲ تحت عنوان قانون عملیات بانکی بدون ربا برداشته شد و رسیدن به هدف آرمانی این صنعت نیازمند فرآیندهایی بوده که یکی از مهمترین آنها پژوهش است.
وی افزود: به دلیل اطلاعات محدودی که از نظام پولی و مالی اسلامی وجود دارد، برای رسیدن به این سطح مطلوبی از نظام پولی در کشور نیاز به کارهای عملی داریم که از فرآیند مطالعاتی و پژوهشی به دست می‌آید.
نتاج تصریح کرد: فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه پژوهش در انواع موسسات اعتباری اعم از بانک‌های دولتی، غیر دولتی، موسسات اعتباری غیر بانکی و صندوق‌های قرض‌الحسنه ذیل هدایت‌هایی که از طریق نهاد نظارتی بازار پول یعنی بانک مرکزی صورت گرفته تاکنون انجام شده است.
مدیرعامل بانک قوامین ادامه داد: پژوهشکده پولی و بانکی از گذشته در این حوزه مشغول کار است و به ویژه در سال‌های اخیر شاهد فعالیت‌های عمیق و گسترده پژوهشی در این مرکز بوده‌ایم، همچنین موسسه عالی بانکداری ذیل بانک مرکزی به ویژه در حوزه آموزشی فعال است و مجموعه اقدامات در چهار دهه گذشته قابل تقدیر است اما کافی نیست و هیچگاه نباید از اقدامات پژوهشی دست برداریم.

ارسال دیدگاه شما