• ۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
  • اِسَّبِت ١٨ شوال ١٤٤٥
  • Saturday 27 Apr 2024
گل گهر
بیمه کوثر بانک صنعت و معدن بانک ملت بانک تجارت سازمان تامین جتماعی
  • آخرین خبرها
شناسه خبر: 218620 | تاریخ مخابره: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ - 14:43
نقاط قابل کنترل در شبکه توزیع برق استان همدان افزایش می‌یابد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد

نقاط قابل کنترل در شبکه توزیع برق استان همدان افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه نقاط قابل کنترل در شبکه توزیع برق استان تا پایان سال به ۴۳۸ نقطه افزایش می‌یابد، گفت: چشم‌انداز شرکت این است که در افق ۱۴۰۴ جزء سه شرکت برتر توزیع نیروی برق کشور باشیم.

علی سهرابی‌بیدار، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در جلسه ارزیابی هوشمندسازی که با حضور نمایندگان شرکت توانیر برگزار شد، اظهار کرد: حرکت شرکت توانیر و به تبع آن شرکت‌های توزیع برق به سمت هوشمندسازی است.

 

سهرابی‌بیدار بیان کرد: استان همدان دارای ۸۲۸ هزار و ۵۳۰ مشترک است که حدود ۲۰ هزار کیلومتر شبکه‌ فشار متوسط و ضعیف و ۱۹ هزار دستگاه ترانسفورماتور دارد که گستردگی خدمات‌رسانی در استان را می‌رساند.

 

وی با بیان اینکه چشم‌انداز شرکت ما این است که در افق ۱۴۰۴ با به کارگیری جدیدترین فناوری‌ها، جزء سه شرکت برتر توزیع نیروی برق کشور باشیم، خاطرنشان کرد: مأموریت ما نیز توزیع برق مطمئن و پایدار و عرضه برق با رویکرد اقتصادی در چارچوب قوانین، ضوابط و مقررات مربوطه است.

 

وی ادامه داد: برای تسریع در تحقق مأموریت، چهار محور استراتژیک راهبردی در نظر گرفته‌ایم که شامل هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، افزایش و ارتقاء بهره‌وری و مشتری مداری و ارتباط مستمر و دوسویه با مشتریان است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای هوشمندسازی، عنوان کرد: سال ۱۴۰۱ در روز صنعت برق افتتاح مرکز اتوماسیون هوشمند شبکه را داشتیم و سیستم اسکادا را با ۲۵ کلید راه‌اندازی کردیم.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر ۳۴۱ نقطه قابل کنترل در شبکه وجود دارد که طی برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال به ۴۳۸ نقطه خواهد رسید، گفت: در خصوص رویت‌پذیری و کنترل‌پذیری مشترکین دیماندی و سه فاز ۱۰۰ درصد رویت‌پذیر بوده و در بخش کشاورزی بیش از ۹۷ درصد و در بخش صنعتی بیش از ۷۲ درصد مشترکین کنترل‌پذیر هستند که تا پایان سال به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

 

سهرابی‌بیدار بیان کرد: در بخش کنتورهای عادی تک فاز خانگی بیش از ۱۰ هزار مشترک در حال رویت‌پذیری هستند که با شرکت اقدام‌کننده (شرکت فراب) در حال رایزنی برای به ثمر رساندن هستیم.

 

وی با بیان اینکه در بحث هوشمندسازی سه محور را در حال پیگیری داریم، افزود: این محورهای شامل تحول دیجیتال، هوشمندسازی لوازم اندازه‌گیری مشترکین و اتوماسیون شبکه‌ای است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نگاه امروز ما در شرکت این است که رفتارهای اساسی باید دیجیتال باشد، یادآور شد: در حال حاضر اطلاعات سامانه GIS به طور کامل وارد شده و در طرح هما نیز ۳۲ اکیپ عملیاتی ما تجهیز شدند که تا پایان سال ۹۰ اکیپ ما به این سامانه مجهز می‌شوند.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه تاکنون ۵۰ پست زمینی را با آخرین تکنولوژی‌های ممکن تجهیز کرده‌ایم، اظهار کرد: در راستای افزایش قابلیت اطمینان شبکه در سال ۱۴۰۱ با تعویض ۵۰۰ اصله پایه‌های معیوب موفق شدیم پایداری نسبی خوبی را با توجه به شرایط جوی استان همدان برقرار کنیم.

 

به گفته سهرابی‌بیدار، امید است همه این اقدامات باعث هر چه بیشتر شدن رضایت مشتریان باشد.

 

سلیمانی مدیر دفتر لوازم اندازه‌گیری توزیع برق استان البرز و نماینده هیئت ارزیابی نیز در ادامه اظهار کرد: حضور در شرکت‌های توزیع به منزله انتقال تجربیات و تبادل دانش بین همکاران است.

 

وی افزود: یکی دیگر از اهداف این برنامه‌ها شناسایی نقاط بهبود، استفاده از تجارب و پیشنهادات و انتقادات همکاران برای بهبود برنامه هوشمندسازی است.

ارسال دیدگاه شما